Perselectief

Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH  Apeldoorn
T: 088 -7766544
E: info@perselectief-interim.nl
W: www.perselectief-interim.nl

Perselectief Interim: “Mensen maken het verschil”.

Perselectief is al meer dan 25 jaar actief in hoogwaardige Werving & Selectie. In 2006 zijn wij gestart met het inrichten van de Interim praktijk. Sinds 2013 is Perselectief Interim als aparte entiteit opgericht. Sindsdien laten we jaarlijks een gestage groei zien. Perselectief Interim is sinds 2016 lid van de Raad voor Interim Management (RIM) en conformeert zich uiteraard aan de voorwaarden en gedragscodes van deze Raad.

Wij staan voor Specialistisch Interim Management. Interim Managers worden bij ons echt geselecteerd. Niet alleen door ons bekende interim managares vanuit ons netwerk te benaderen, maar ook door actief mogelijke kandidaten te zoeken en uit te nodigen om mee te doen met de procedure. Daarbij wordt gekeken naar de expertise m.b.t. de inhoud van de opdracht. Maar ook naar de persoonlijke kemerken die passen bij de betreffende organisatie en de specifieke opdracht. Snel maar ook nog steeds ambachtelijk werk waar we trots op zijn.

Wij denken mee met onze interim managers en onze klanten om passende oplossingen te vinden voor strategische uitdagingen. M.b.t. de wet DBA kunnen wij zowel onze klanten als ZZPers zorgen uit handen nemen, door zaken goed te regelen.

Na zorgvuldig onderzoek bij organisaties en interim managers is een eigentijds model van interim dienstverlening ontwikkeld. Een transparante manier om waarde aan waardevolle ondersteuning te koppelen. Op onze website www.perselectief-interim.nl kunt u alle informatie hierover vinden.

Zo dragen wij voortdurend bij aan nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door interim managers uit te nodigen mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe concepten. Concepten die aansluiten op vragen van onze klanten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
“De Participatiegroep Nederland” om gemeenten en organisaties/bedrijven te helpen bij de uitvoering van de Participatiewet.
“De ProjectCoachGroep” om (interne) projectleiders te ondersteunen. Zowel persoonlijk als m.b.t. het ondersteunen van het project.
“De InnovatieGroep” om ideeën snel om te zetten in een concreet projectvoorstel.

Wij zijn actief in de volgende branches:
Techniek & Industrie
Financiële Dienstverlening
ICT
Zorg & Overheid