K + V

K+V heeft al vanaf haar oorsprong de blik gericht op maatschappelijk betrokken organisaties, met als specialisatie: leiderschap. Dat zie je nog steeds terug in de pijlers binnen het bedrijf: werving en selectie, interim-management en advies. Zij zijn sinds 2017 lid van de RIM.

“De kracht van een organisatie zit in de mensen. En dan met name in het leiderschap van die mensen,” zegt Johannes Arets, partner bij K+V. “Wij richten ons op de kandidaat en opdrachtgever als mens, als persoon. We geloven sterk in de gelijkwaardigheid van die twee partijen die elkaar opzoeken om samen sterker te worden. Met de juiste combinaties van mensen, helpen we hen verder.

Kwaliteit vinden we belangrijk. We vragen beide partijen wat ze vinden van ons werk. Ook de kandidaat die het niet geworden is. Dat past bij onze overtuiging dat mensen het verschil maken. Aandacht geven aan het waarom, wat we gezien hebben en uitleggen waarom iemand op dit moment wel of niet op een plek past.

We zijn een kleine partij en bedienen een klein deel van de markt. Dan wil je toch de beste zijn. Jezelf onderscheiden met je vorm van dienstverlening is essentieel. Lid zijn van een netwerkorganisatie is dat voor ons ook. Omdat je samen een groter ontwikkelperspectief hebt. De RIM biedt ons dat. We kijken samen naar ontwikkelingen in de markt, doen kennis op en delen ervaringen. In dat laatste zit een grote meerwaarde. De ervaringen van de andere leden, die we met elkaar delen in het ‘rondje markt’ werken soms bevestigend, soms ondersteunend, maar altijd verhelderend voor je eigen propositie.”

E: [email protected]
W: www.kv.nl