BMC

BMC, onderdeel van de Yacht Group, timmert al ruim vijfendertig jaar aan de weg met advies en interim-dienstverlening in de publieke sector bij vooral decentrale overheden. Zij zijn sinds 2000 lid van de RIM.

“Als advies- en interim management bureau, vertelt Marcel Barre, commercieel manager interim-management bij BMC, vinden wij het belangrijk onderdeel uit te maken van een netwerk waarin we ons als bureau kunnen herkennen. Wij staan voor “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Daarin past het verbinden met andere bureaus  om kennis en ervaringen te delen ter verhoging van de kwaliteit van het vakgebied.
Die kwaliteit is bij BMC merkbaar doordat wij bij onze opdrachtgevers invoegen en toevoegen. Wij vragen door en zijn ook kritisch op de opdrachtgeversrol. Vervolgens voegen we uitvoeringskracht toe die gemist wordt. We staan ervoor om samen de klus te klaren. In de match zijn we gefocust op de soft skills van onze interim-managers die bepalend zijn voor de uitvoering van de opdracht.”

“We leveren zekerheid van oplossingen die werken in de praktijk,” voegt Bas Kroeske, accountdirecteur bij BMC, eraan toe. “Dat maakt ons betrouwbaar en integer. Dat klinkt misschien saai, maar is voor ons dé manier om ons te onderscheiden in de versnipperde markt van aanbieders. Daarom is het onderdeel uitmaken van een netwerkorganisatie als de RIM, met gelijksoortige kernwaarden voor ons van grote waarde.”

E: [email protected]
W: www.bmc.nl