BMC

Spacelab 4
3824 MR  Amersfoort
T: 033-4965200
E: [email protected]
W: www.bmc.nl

BMC is met ruim 1600 adviseurs en interim-managers marktleider in de publieke sector. Door een goede mix van generalisten en specialisten, adviseurs en interim-managers, is BMC in staat altijd de juiste persoon of het juiste team aan te bieden. Voor spraakmakende en toonaangevende advisering, voor motiverend en richtinggevend management, voor concrete ondersteuning en voor vernieuwende en praktische oplossingen.

Onze werkwijze is vastgelegd in een kwaliteitssysteem en is gecertificeerd volgens ISO-9001 door de stichting Certiked, gericht op de certificering van organisaties voor kennisintensieve dienstverlening.

BMC is lid van de Raad voor Organisatie Adviesbureaus (ROA) en lid van de Raad voor Interim Magement (RIM) en confirmeert zich aan de algemene voorwaarden en gedragscodes van de ROA en de RIM.

BMC is onderdeel van de BMC Groep. Daartoe behoren ook: XOPP, het talentenbedrijf voor dynamische ondersteuning, PublicSpirit, het toonaangevende searchbureau voor bestuurders, topkader, managers en specialisten, SGBO, gespecialiseerd onderzoeksbureau voor de publieke sector, en Interlink, marktleider op het gebied van interim-management en vakinhoudelijk advies in de woningcorporatiesector.

Kijk voor meer informatie op www.bmc.nl.