Derksen & Drolsbach

Derksen & Drolsbach is een jong interim-management- en adviesbureau voor publieke en maatschappelijk gerichte organisaties. Onder andere de G4-gemeenten en uitvoeringsorganisaties van de Rijksoverheid zijn hun opdrachtgevers. Zij zijn sinds 2020 lid van de RIM.

“Wij onderscheiden ons door onze gerichte focus op de publieke sector en maatschappelijke organisaties én onze aanpak om ontwikkelings- en mensgericht te werken,” zegt Robert Derksen, oprichter van Derksen & Drolsbach. “We geloven dat als je het doel van de opdrachtgever niet helder voor ogen hebt en welk resultaat je daar tegenover zet, je geen kwaliteit kan leveren. Daarom zijn onze eigen mensen ook zo belangrijk, maatschappelijke impact willen maken zit bij wijze van spreken in ons DNA.

Onze strategische doelen zijn dan ook: gelukkige medewerkers, tevreden opdrachtgevers en een aantoonbare bijdrage aan de maatschappij leveren. Daar wordt 100 procent op gestuurd. Onze medewerkers krijgen bijvoorbeeld 10 procent van hun arbeidstijd om onder andere zelf ook maatschappelijk actief te kunnen zijn. Zo dragen we bij aan gezamenlijke groei en duurzaam resultaat.

Met ons lidmaatschap van de RIM zijn we in staat ons goed te positioneren als interim-managementbureau. Het speelveld van zakelijke dienstverlening is groot. Mijn overtuiging is dat als je interim-management als een vak ziet en het serieus neemt, een lidmaatschap als dat van de RIM daarin past.”

E:  [email protected]
W: www.derksendrolsbach.nl