ebbinge

Ebbinge biedt met ruim 50 medewerkers een breed scala aan dienstverlening aan een evenzo brede klantengroep. Ebbinge helpt organisaties door te investeren in mensen en écht leiderschap. Daarvoor hebben zij hun eigen School of Leadership ontwikkeld. Zij zijn sinds 2020 lid van de RIM.

“In ons 41-jarig bestaan hebben wij veel kennis, ervaring en een omvangrijk netwerk opgebouwd,” zegt Joost ’t Hooft, partner bij Ebbinge. “De schaalgrootte van ons bureau betekent dat we investeringen kunnen doen in mensen, processen en systemen. Toch is het niet vanzelfsprekend dat we daarmee kwaliteit van dienstverlening leveren, alsof je met een toverstokje zwaait. Uiteindelijk is de persoon achter onze dienstverlening het meest belangrijk; we hechten sterk aan interpersoonlijk contact en bereikbaarheid.”

“We zijn zelf mensgericht en onze full service dienstverlening is dat ook,” voegt Hinnejan Elswijk, partner bij Ebbinge, hier aan toe. “De combinatie van dienstverlening van executive search en interim-management is een voordeel voor onze klanten. Zij kunnen terecht voor elke vraag. We kennen de markt en helpen de klant het juiste leiderschap te vinden. Of we helpen hen zich te ontwikkelen via onze leergangen in The School of Leadership.”

Jarenlange ervaring betekent niet automatisch dat je de markt volledig kent meent ’t Hooft: “Binnen je eigen muren blijven levert je beperkte informatie op. Onderlinge kennisuitwisseling, periodiek onderzoek naar de markt en ook de politieke lobby van de RIM zijn voor ons redenen om lid te zijn van deze netwerkorganisatie. Het levert ons kennis die we kunnen gebruiken voor onze interim-managers en opdrachtgevers. Dat maakt ons een betrouwbare partner.”

E: [email protected]
W: www.ebbinge.nl