Galan groep

Al decennialang helpt De Galan Groep organisaties zelf effectiever te worden in het oplossen van vraagstukken. Hun identiteit wordt gevormd door het ‘adviseren van mensen die Nederland beter willen maken.’ Zij zijn sinds 2016 lid van de RIM.

“Wij werken nog steeds volgens de filosofie van de oude Willem de Galan” zegt Michel de Kok,  partner interim-management bij De Galan Groep. “Namelijk de klant centraal stellen en die willen helpen, hoe dan ook. We verkopen geen hele teams, leveren maatwerk en zijn geheel onafhankelijk. Iedereen binnen ons bedrijf stelt zich op als een kritische vriend van de klant. We zijn een buitenstaander met een frisse blik en hanteren een no nonsens aanpak. Samen komen we tot de beste oplossing en samen maken we complexiteit hanteerbaar. Dat maakt ons anders, zeggen onze opdrachtgevers.

Onze focus op een tevreden klant monitoren we in voortgangs- en evaluatiegesprekken. De kwaliteit van onze mensen is ons veel waard, we geven tijd en ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling op zowel inhoud als vaardigheden. Met GalanNXT binden we een nieuwe generatie adviseurs aan ons. Zij zijn de motor tot vernieuwing en de leiders van de toekomst. Ook zorgen ze bij opdrachten voor verbinding tussen de verschillende generaties binnen een organisatie.

Met ISO meten we de kwaliteit van onze organisatie. De kwaliteit van ons vakgebied houden we hoog via ons lidmaatschap van de RIM.  Enerzijds via het ontwikkelen van standaarden, anderzijds via een gezamenlijk lobby in het politieke speelveld waarin we invloed uitoefenen op wet- en regelgeving. Het lidmaatschap brengt onze eigen organisatie naar een hoger niveau.”

E: [email protected]
W: www.galangroep.nl