InterExcellent

InterExcellent is een managementbureau dat zich primair richt op de complexere opdrachten met grote impact op organisaties. Zij zijn sinds 2008 lid van de RIM.

“In de basis zijn we een traditioneel interim-managementbureau,” zegt Geert-Jan Poorthuis, managing partner van InterExcellent Executive Management. “We bemiddelen executive interim-managers en voeren executive search uit voor diverse functies veelal binnen het bedrijfsvoering domein. Daarnaast is onze dienstverlening IT Regie Management verre van traditioneel, daarmee bedienen we een nichemarkt.”

“Waar we op executive niveau heel breed georiënteerd zijn, is dat bij IT Regie Management juist heel diepgaand,” licht Sietse Bergstra, managing partner van InterExcellent IT Regie Management, toe. “Plaatsingen zijn op drie niveaus: CIO’s, managers en specialisten. In dit onderdeel van ons bureau hebben de partners ook een IT achtergrond. We begrijpen de probleemstelling en wensen van de opdrachtgever.”

Poorthuis: “We zijn heel sterk persoonlijk betrokken bij onze opdrachten en klanten en werken altijd met zelfstandige en onafhankelijke interim-managers. We stoppen veel tijd in het aan de voorkant leren kennen van onze kandidaten en bij de klant doorgronden we de achterliggende vraag van de functie en de opdracht. Zo komen we tot een match waarin de klik tussen opdrachtgever en kandidaat voor ons ook een heel belangrijk criterium is.”

Uniek is dat InterExcellent samen met Nyenrode Business Universiteit haar kandidaten (zowel search als interim) en/of opdrachtgevers permanente educatie biedt op drie gebieden: verandermanagement & leiderschap, IT Regie Management en ketenregie in de Zorg.

“Kwaliteit en versterking van het vak zijn voor ons redenen om lid te zijn van de RIM,” zegt Poorthuis. “De bureaus van de RIM zijn samen in staat om alle typen functies en opdrachten in te vullen; samen vormen we een partij die ertoe doet en geven het vak interim-management een gezicht naar de markt, de maatschappij en naar de politiek.”

E: [email protected]
W: www.interexcellent.nl