ScoliX

ScoliX bemiddelt al ruim 14 jaar het gehele spectrum aan leidinggevende functies in het onderwijs. Zij kennen het onderwijs van binnenuit, hun consultants hebben stuk voor stuk een onderwijsachtergrond. ScoliX is sinds 2019 lid van de RIM.

“De wereld een stukje beter willen maken begint met goed onderwijs voor kinderen” zegt Inge Haan, senior consultant & partner bij ScoliX. “Kinderen zijn de toekomst, voor hen willen wij echt van betekenis zijn. Dat doen we door goed geleid onderwijs te faciliteren. Want goede leidinggevenden maken het verschil.

Waar wij voor staan is dat we kennis van zaken hebben. Iedereen binnen onze organisatie is op de hoogte van wetgeving, trends en ontwikkelingen van het onderwijsveld. We vinden dat we telkens een stap voor moeten zijn op onze opdrachtgevers. Daarmee zijn we meer dan een leverancier, we zijn een trusted advisor.

We zijn ISO gecertificeerd, maar we gaan verder door casuïstiek en evaluaties met elkaar te bespreken. We leren van ervaring, maar ook van fouten. Daarmee is kwaliteit meer voor ons dan alleen een cijfer, het richt zich op het hele spectrum van samenwerking binnen onze organisatie. Samenwerking daarbuiten is minstens zo waardevol en die vinden wij bij de RIM. We zijn een niche speler waarvan er meer zijn binnen de RIM. We kunnen met onze branchegenoten ervaringen uitwisselen, maar ook leren van de diversiteit van andere leden. Dat voorkomt een tunnelvisie binnen onze eigen branche.

Wat het lidmaatschap waardevol maakt, is dat je in de interim-managementmarkt laat zien dat je voor kwaliteit staat en je je daaraan ook committeert, bijvoorbeeld door de gedragscode. We hebben het allemaal druk en leven bij de waan van de dag. Een ledenbijeenkomst dwingt jezelf stil te staan om met elkaar tijd te nemen en naar elkaar te luisteren. Dat is uiterst reflectief.”

E: [email protected]
W: www.scolix.nl