Vanberkel professionals

Vanberkel Professionals is een bekende speler in de publieke sector met financieel en juridisch specialisten. Zij zijn sinds 2020 lid van de RIM.

“Onze professionals maken het verschil op teamgeest en inhoud,” zegt directeur Bob van Berkel. “Sinds onze start in 2007 is het onze ambitie om de medewerker in de opdracht centraal te stellen en als beste te faciliteren. Wij werken aan innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers en dan is samenwerking, opleiding en betrokkenheid met elkaar en de opdrachtgever cruciaal. De opdrachtgever is vaak kwetsbaar en op zoek naar een serieuze sparringpartner. De intake is voor ons belangrijk, we gaan niet klakkeloos mee in de initiële vraag. Door goed te luisteren achterhalen we de werkelijke behoefte en maken van daaruit de beste match.”

We zijn primair gericht op de bovenkant van de markt. Maar voor aanbestedingen bedien je veelal de hele markt; van programmadirecteuren tot operationele bedrijfsvoering. In tegenstelling tot andere bureaus bemiddelen wij de meeste mensen vanuit een vast dienstverband, ook interim-managers. Daarnaast maken freelancers ons echt flexibel in onze bemiddeling.

Expertise is leidend, daarom is kwaliteit belangrijk voor ons. We houden elkaar scherp tijdens opdrachten en met de laatste kennis. Het lidmaatschap van de RIM helpt bij kennisontwikkeling. Met collega’s praten we over vakmanschap en volgen we wat we in de markt zien gebeuren; wetgeving, innovatie, maar ook bedreigingen. Het sparren met elkaar in volledige openheid verbreedt je eigen visie.”

E: vragen@vbprofs.nl
W: www.vbprofs.nl