Van de Groep & Olsthoorn

Familiebedrijf Van de Groep & Olsthoorn zoekt en vindt al sinds 1979 de juiste directeuren, managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren Techniek & Industrie. Zij zijn sinds 2015 lid van de RIM.

“Ons bedrijf is door mijn vader gestart en opgebouwd met kwaliteit van dienstverlening altijd in het vizier, zegt zoon en directeur Gertjan van de Groep. “Wij zijn echt een nichespeler in de markt van techniek en industrie. We doen deze marktsegmenten er niet bij, maar hebben hier onze enige focus op. Dat maakt ons een kleine speler in een markt waarin kwaliteit, bijvoorbeeld voor opvolgingsvraagstukken van dga’s, cruciaal is. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar in de huidige markt van dienstverleners is dat niet zo.

Een netwerk waarin kennis en ervaring gedeeld wordt, is voor ons belangrijk. De openheid en transparantie bij de RIM over processen, tools en bureauontwikkelingen, is uniek en zorgt voor onderlinge verbondenheid. We spelen proactief in op ontwikkelingen rondom regelgeving, ontwikkelen standaarden – zoals de modelovereenkomst – en proberen impact te maken op overheidsbeslissingen. Daarmee zetten we de kwaliteit waar we voor staan in de markt neer als onderscheidend element van onze dienstverlening.

We zijn bovenal allemaal ondernemers: de herkenning onderling over wat ons bezighoudt, maakt het sparren met elkaar extra waardevol! Mede dankzij het lidmaatschap van de RIM kunnen wij als kennisspeler onze klanten en kandidaten perfect bedienen met alle vraagstukken rondom interim management.”

E: [email protected]
W: www.vandegroep.nl