Wielinq

Wielinq is sinds 2016 lid van de RIM. Wielinq helpt organisaties met digitaliseren, innoveren en anders organiseren. Onder andere door middel van interim-management en organisatieadvies. Verbinding, samenwerking en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden in hun dienstverlening.

“Het landschap van zzp’ers is enorm gegroeid en het label interim-management wordt snel gebruikt,” zegt Milou Jansen, partner interim-management bij Wielinq. “Dan is het voor zowel opdrachtgever als interim-manager prettig om met een bureau samen te werken dat aan de kwaliteitsmaatstaven voldoet. Om dat aantoonbaar te maken en ons te kunnen onderscheiden in de wereld van bemiddelaars, willen wij onderdeel zijn van een netwerk van bureaus dat elkaar de spiegel voorhoudt. Bureaus die door gezamenlijke ontwikkeling van standaarden borg staan voor kwaliteit. Voor ons is dat een houvast en een norm.”

Binnen Wielinq is samenwerking bijna een vanzelfsprekendheid. Jansen: “We hebben een sterke binding met onze interim-managers. Samen optrekken is een kernwaarde die in de praktijk ook echt werkt. Vanwege de relatie, de passie voor het vak maar ook het plezier in de samenwerking.”

“Met de kennisuitwisseling en politieke lobby van de RIM kunnen wij een voorlichters rol vervullen voor de interim-managers, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dat maakt ons een betrouwbare partner,” voegt Remko Zuidgeest, interim- en programmamanager bij Wielinq, daar aan toe.

E: [email protected]
W: www.wielinq.nl