Wielinq

Orteliuslaan 9
3528 BA  UTRECHT
T: 030–767 05 56
E: [email protected]
W: www.wielinq.nl

WIELINQ, de menselijke maat in digitale dienstverlening

Digitale disruptie zien wij niet als een bedreiging, maar als een kans voor de huidige organisaties en de wereld waar ze vandaan komen. Wij zetten alles op alles om bestaand en nieuw in de (digitale) dienstverlening goed te begrijpen en met elkaar te verbinden. Met beide benen op de grond, door slim meedenken, inspireren en meedoen. Wij werken graag samen met u, met respect voor het heden en klaar voor de toekomst.

Immers; klanten, studenten, patiënten, huurders en medewerkers verwachten altijd en overal toegang tot informatie en diensten. Ze verbinden ongeacht plaats, tijd en kanaal met elkaar en met u. Digitale dienstverlening met een persoonlijke klantbeleving is vanzelfsprekend geworden.

Wij helpen met het maken van de keuzes rondom strategie en inrichting door inspirerend advies. En we kunnen helpen bij de implementatie daarvan en de veranderkundige vraagstukken die het met zich meebrengt. Onze managers komen daarvoor graag tijdelijk aan boord.

Wij zijn gespecialiseerd in managementadvies, interim bestuur, en programma-besturing voor situaties die om verandering vragen.